Ko darīt ar sakaltušo sieru!
Katram mums gadījies ledusskapī kāds nostāvējies siera gabals, un tad domājam, ko ar šo darīt?
Kāds izvēlēsies atdot sunim, kāds uzrīvēs uz kāda pagatavota ēdiena, kāds varbūt vienkārši to izmetīs.. Šoreiz gribam padalīties, ko mēs ar to darām. Viss ir ļoti vienkārši- ņemam uz elektriskās rīves sarīvējam sieru ( ar rokām cietu sieru rīvēt mazliet bail, ka bez pirkstiem nepaliek), pierīvējam svaigu burkānu un ķiploku (daudzumu izvēlas pēc savas gaumes). Piesitam olas un piespiežam majonēzi, lai masa tāda ķepīgi viendabīga sanāk. Un tad liekam uz maizītes, taču mēs neizvēlamies baltmaizi, bet saldskābo maizi, vai vēl labāk "Saules Klaips" ražoto bioloģisko tomātu maizi!! Un tad cepeškrāsni iekšā, uz apmēram 180 grādiem, cepam 10-15 min -tas arī gaumes jautājums, cik apceptas gribam! Un šīs siermaizītes būs noteikti pirmais ēdiens, kas pazudīs no Jūsu viesību galda, tā vismaz notiek mūsu mājās!!!